Aanmelden vieringen

Met ingang van 10 juli is er door de Nederlandse Bisschoppenconferentie een vernieuwd protocol afgegeven. Een belangrijke wijziging hierin is dat voor vieringen die naar verwachting bezocht zullen worden door minder dan 100 personen, óf door minder personen dan de capaciteit van het kerkgebouw toelaat, er niet gereserveerd hoeft te worden. In plaats hiervan registreert u zich kort vóór de viering aan de kerkdeur.

Wij verzoeken u om op een stukje papier uw naam en telefoonnummer mee te brengen.

Heeft u dit niet dan zal de deurwachter uw naam en telefoonnummer noteren zodat wij bij een onverhoopte uitbraak van het corona-virus in onze gemeenschap, een contactlijst beschikbaar hebben van mensen die de viering hebben bijgewoond.

Met uitzondering van het kerkgebouw in Beek hebben de kerken in onze parochie een anderhalve meter capaciteit van méér dan 100 mensen. Wij verwachten bij de vieringen minder dan 100 mensen of de maximale capaciteit. Dus:

Vooraf reserveren hoeft niet meer, wél registreren bij de kerkdeur!

Als u een viering op zaterdag of zondag bij wilt wonen, kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Daarbij gelden altijd de volgende regels:

• Aanmelden in de week voorafgaand aan de weekendviering, vanaf maandag
  • Aanmelden alleen mogelijk via telefoon, website of per e-mail van de kerklocatie
  • Voor elke viering weer opnieuw aanmelden
Mogelijk ook interessant voor u:
wo 21

‘s-Heerenberg

21 oktober - 19:00
do 22

22 oktober - 09:00
vr 23

Wehl

23 oktober - 09:30

’s-Heerenberg Vervalt.

za 24

Didam: Alleen via livestream.

Beek Vervalt.