Parochie H. Gabriël

Welkom

 

Welkom op onze website waar we iedereen, naast en in aanvulling op ons informatieblad 'De Gabriël' en het informatieblad binnen uw geloofsgemeenschap, een beeld willen geven van onze parochiegemeenschap en van de activiteiten en ontwikkelingen binnen onze 11 geloofsgemeenschappen en wat er verder binnen de gemeenschappen leeft.

0

In de kolom rechts ziet u direct het laatste nieuws.

 

Met deze website richten we ons niet alleen tot onze medeparochianen, maar ook tot alle andere bezoekers die geïnteresseerd zijn in het reilen en zeilen van de parochie H. Gabriël.

 

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze 11 kerken en mag u altijd een beroep doen op onze pastores.

 

Parochie

De parochie Gabriël is onderdeel van het bisdom Utrecht. De geloofsgemeenschappen liggen verspreid over (delen van) de gemeenten Montferland, Doetinchem, Zevenaar en Bronckhorst.

 

Actuele inhoud

Naast gegevens over de historie van onze parochie willen wij u vooral actuele informatie verschaffen over de diverse activiteiten die in onze parochie plaatsvinden. Ook vindt u per geloofsgemeenschap een overzicht van de diverse werkgroepen die de H. Gabriël rijk: er zijn veel vrijwilligers die zich inzetten voor onze parochie en/of die actief zijn in één van de 11 geloofsgemeenschappen.

 

Webredactie

De webredactie doet er alles aan u via de site van het laatste nieuws en de jongste ontwikkelingen op de hoogte te houden.

Heeft u aanvullingen, opmerkingen ideeën voor onze site? Wij horen ze graag!

 

webredactie@parochiegabriel.nl