Colofon

De website Parochiegabriel.nl is ontwikkeld door de webredactie van de parochie Gabriël, een parochie in de gemeenten Montferland, Doetinchem, Bronckhorst en Zevenaar. Heeft u een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op Parochiegabriël.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en/of afkomstig uit het publieke domein. Auteursrechtelijk beschermde inhoud mag niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wilt u dit dan melden aan de  webredactie.?

Wij bedanken onderstaande fotografen voor het beschikbaar stellen van beeldmateriaal.

Mogelijk ook interessant voor u:
di 11

Beek Vervalt.

11 augustus - 09:00
wo 12

‘s-Heerenberg Vervalt.

12 augustus - 19:00
do 13

13 augustus - 09:00
vr 14

Wehl Vervalt.

14 augustus - 09:30