Colofon

De website Parochiegabriel.nl is ontwikkeld door de webredactie van de parochie Gabriël, een parochie in de gemeenten Montferland, Doetinchem, Bronckhorst en Zevenaar. Heeft u een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op Parochiegabriël.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en/of afkomstig uit het publieke domein. Auteursrechtelijk beschermde inhoud mag niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wilt u dit dan melden aan de  webredactie.?

Wij bedanken onderstaande fotografen voor het beschikbaar stellen van beeldmateriaal.

Mogelijk ook interessant voor u:
di 22

Beek

22 oktober - 09:00
di 22

Wehl – Oldershove

22 oktober - 16:00
wo 23

Nieuw-Dijk

23 oktober - 09:00
wo 23

‘s-Heerenberg

23 oktober - 19:00
do 24

24 oktober - 09:00

Wereldmissiemaand 2019

“De verdeeldheid in Afrika op het gebied van etnische identiteiten, talen en stammen kan worden overwonnen door eenheid in de verscheidenheid te bevorderen.