Activiteiten Impulz

Activiteiten Impulz

Activiteiten Impulz

Activiteiten Impulz

Jongerengroep Impulz gaat een bijeenkomst organiseren waarin een duik in de Bijbel wordt genomen. Het meest gelezen boek ter wereld dat al zoveel eeuwen een bron van inspiratie, geloof en hoop vormt, wat heeft dat ons te bieden in deze tijd? Deze bijeenkomst zullen we kijken naar het eerste gedeelte van de Bijbel, ook wel de Thora genoemd. De bekendste verhalen hiervan zijn die van de schepping. Hoe moeten we die lezen? Hebben we daar nog wat aan nu de wetenschap spreekt over de oerknal en evolutietheorie? En was de schepping van God wel zo goed? We gaan het ontdekken!

Op deze bijeenkomst zal iedereen een eigen jongerenbijbel cadeau krijgen, de YouCat-bijbel!

Neem je graag deel aan deze bijeenkomst? Stuur dan een mail naar impulz@parochiegabriel.nl. Je wordt dan door ons uitgenodigd voor een datumprikker om de dag van de bijeenkomst te plannen.

Groetjes,

Impulz

18 juni: bezoek aan de abdij van Tilburg, met onder meer een rondleiding door de brouwerij met bierproeverij (onder voorbehoud)

Meer informatie volgt.

Heb je een idee voor een leuke activiteit? Breng het in in de Impulz facebookpoll! Neem sowieso van tijd tot tijd even een kijkje in de poll. Zie je activiteiten die je aanspreken? Stem daar dan voor. Als er veel animo is voor een activiteit, dan sturen wij de geïnteresseerden een datumprikker om een datum te plannen.

Groetjes,
Impulz

Mogelijk ook interessant voor u:
do 19

Didam

19 mei - 09:00
do 19

Zeddam

19 mei - 18:30
vr 20

Wehl

20 mei - 09:00
za 21

Wehl

21 mei - 19:00
za 21

Zeddam

21 mei - 19:00

Kerkberichten

In deze periode is pastorale nabijheid van groot belang. Hierover berichten wij via de kerkberichten in de lokale weekbladen, deze…

Lees verder »

Hemelvaartsviering

Op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, vieren we om 10:00 uur gezamenlijk de Hemelvaartsviering in de binnentuin van Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg.

Lees verder »

Mei 2022 – Mariamaand

In deze maand mei komen we weer samen om met Maria ons geloof te vieren. We zouden het haast vergeten de laatste jaren. Maar gelukkig kan en mag het weer.

Lees verder »
Parochie H. Gabriël