Activiteiten Impulz

Op 28 maart brengen we een bezoek aan de abdij Koningshoeven in Tilburg. Deze abdij is een trappistenklooster.

We zullen de dag starten met middaggebed en lunch. Hierna worden we rondgeleid door het klooster en maken we kennis met het kloosterleven en de regel van Benedictus die zij onderhouden.

Natuurlijk mag een echt La Trappe biertje niet ontbreken aan het einde van de dag.

Op zondag 14 juni neemt Impulz deel aan de sacramentsprocessie in Wehl. Aansluitend verdiepen wij ons in het kader van het Jaar van de Eucharistie onder begeleiding van pastoor Jurgen Jansen in dit sacrament. Dit doen wij aan de hand van het boek ‘Verhef je hart’ van paus Franciscus. Deelnemers aan deze activiteit ontvangen een gratis exemplaar van dit boek, dus meld je gauw aan via Facebook of per e-mail aan Marcel of Edwin!

Programma voor de jongeren van Impulz:

10.00-10.45: eucharistieviering in St. Martinuskerk in Wehl
11.00-12.15: sacramentsprocessie
12.15-13.30: koffie, borrel en lunch in Café Reuring
13.30-15.00: inhoudelijke verdieping

Meer informatie volgt!

Heb je een idee voor een leuke activiteit? Breng het in in de Impulz facebookpoll! Neem sowieso van tijd tot tijd even een kijkje in de poll. Zie je activiteiten die je aanspreken? Stem daar dan voor. Als er veel animo is voor een activiteit, dan sturen wij de geïnteresseerden een datumprikker om een datum te plannen.

Groetjes,
Impulz

Mogelijk ook interessant voor u:
vr 30

30 oktober - 19:00

Wehl Vervalt.

za 31

Didam: Alleen via livestream.

‘s-Heerenberg Vervalt.

Didam Vervalt.

1 november - 09:30
nov 01

Wehl: Alleen via livestream.

1 november - 12:00
nov 01

Beek: Alleen via livestream.

1 november - 15:00