Activiteiten Impulz

Activiteiten Impulz

Activiteiten Impulz

Activiteiten Impulz

Op 2 oktober sluit Impulz aan bij een activiteit van Jong Aartsbisdom Utrecht. We gaan in het Bargse Huus in ‘s Heerenberg samen kijken naar een docu-film over Lourdes en sluiten de dag af met een gezamenlijke maaltijd.

Let op: aanmelden voor deze activiteit gaat via Jong Aartsbisdom Utrecht. Voor meer informatie en voor aanmelden, ga naar de website van Jong Aartsbisdom Utrecht.

Mocht je geen vervoer naar ‘s Heerenberg hebben, geef dat dan door aan Marcel, Edwin of Bart, dan kijken wij met wie je mee kunt rijden.

Hopelijk tot 2 oktober!

Groetjes,
Impulz

Meer informatie volgt.

Voor elke deelnemer een gratis exemplaar van de Youcatbijbel!

Meer informatie volgt.

18 juni: bezoek aan de abdij van Tilburg, met onder meer een rondleiding door de brouwerij met bierproeverij (onder voorbehoud)

Meer informatie volgt.

Heb je een idee voor een leuke activiteit? Breng het in in de Impulz facebookpoll! Neem sowieso van tijd tot tijd even een kijkje in de poll. Zie je activiteiten die je aanspreken? Stem daar dan voor. Als er veel animo is voor een activiteit, dan sturen wij de geïnteresseerden een datumprikker om een datum te plannen.

Groetjes,
Impulz

Mogelijk ook interessant voor u:
do 28

Didam

28 oktober - 09:00
do 28

Zeddam

28 oktober - 19:00
do 28

Didam

28 oktober - 19:00
vr 29

Wehl

29 oktober - 09:30
za 30

’s-Heerenberg

30 oktober - 19:00

Kerkberichten

In deze periode is pastorale nabijheid van groot belang. Hierover berichten wij via de kerkberichten in de lokale weekbladen, deze…

Lees verder »
Parochie H. Gabriël