Activiteiten Impulz

Activiteiten Impulz

Activiteiten Impulz

Activiteiten Impulz

Jongerengroep Impulz gaat een bijeenkomst organiseren waarin een duik in de Bijbel wordt genomen. Het meest gelezen boek ter wereld dat al zoveel eeuwen een bron van inspiratie, geloof en hoop vormt, wat heeft dat ons te bieden in deze tijd? Deze bijeenkomst zullen we kijken naar het eerste gedeelte van de Bijbel, ook wel de Thora genoemd. De bekendste verhalen hiervan zijn die van de schepping. Hoe moeten we die lezen? Hebben we daar nog wat aan nu de wetenschap spreekt over de oerknal en evolutietheorie? En was de schepping van God wel zo goed? We gaan het ontdekken!

Op deze bijeenkomst zal iedereen een eigen jongerenbijbel cadeau krijgen, de YouCat-bijbel!

Neem je graag deel aan deze bijeenkomst? Stuur dan een mail naar impulz@parochiegabriel.nl. Je wordt dan door ons uitgenodigd voor een datumprikker om de dag van de bijeenkomst te plannen.

Groetjes,

Impulz

18 juni: bezoek aan de abdij van Tilburg, met onder meer een rondleiding door de brouwerij met bierproeverij (onder voorbehoud)

Meer informatie volgt.

Heb je een idee voor een leuke activiteit? Breng het in in de Impulz facebookpoll! Neem sowieso van tijd tot tijd even een kijkje in de poll. Zie je activiteiten die je aanspreken? Stem daar dan voor. Als er veel animo is voor een activiteit, dan sturen wij de geïnteresseerden een datumprikker om een datum te plannen.

Groetjes,
Impulz

Mogelijk ook interessant voor u:
do 18

Didam

18 augustus - 09:00
do 18

Zeddam

18 augustus - 18:30
vr 19

Loil

19 augustus - 09:00
za 20

’s-Heerenberg

20 augustus - 19:00
zo 21

Didam

21 augustus - 09:30
zo 21

Zeddam

21 augustus - 09:30
zo 21

Beek

21 augustus - 11:00

Kerkberichten

In deze periode is pastorale nabijheid van groot belang. Hierover berichten wij via de kerkberichten in de lokale weekbladen, deze…

Lees verder »

Ontmoetingsdagen

Op maandag 5 en dinsdag 6 september worden voor de geloofskernen van Didam, Loil en Nieuw-Dijk weer de ontmoetingsdagen gehouden. Deze dagen zijn bestemd voor

Lees verder »
Parochie H. Gabriël