Welkom op onze homepage

Parochiecentrum als ontmoetingsplek

Het parochiecentrum is de plek waar de de professionals en vrijwilligers samen staan voor een levende en levendige geloofsgemeenschap.

Parochiecentrum Didam.

Het is een plek waar de deur altijd open staat, waar tijdens de openingsuren enkele gastvrouwen/gastheren aanwezig zijn om een luisterend oor te bieden.

De koffie staat altijd klaar!

U kunt op het parochiecentrum terecht voor het opgeven van gebedsintenties, voor verzoeken om doopbewijzen, voor het doorgeven van verhuizingen en andere mutaties.

Ook levert u hier de kopij in voor het parochieblad en kunt u er aankloppen voor vragen over kopieer- en drukwerk en het reserveren van een vergaderruimte ten behoeve van een kerkelijk overleg etc.

Mogelijk ook interessant voor u:
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam
do 24

24 oktober - 09:00
zo 27

27 oktober - 09:30
do 31

31 oktober - 09:00
do 31

Mariaviering

31 oktober - 19:00
vr 01

Heilig Uur: deze vervalt

1 november - 18:30
vr 01

1 november - 19:00
Bekijk alle Vieringen op dit Locatie

Wereldmissiemaand 2019

“De verdeeldheid in Afrika op het gebied van etnische identiteiten, talen en stammen kan worden overwonnen door eenheid in de verscheidenheid te bevorderen.