• Overledenen van de maand februari:

19 februari: Annie Polman-Hubers, woonachtig in Didam, op de leeftijd van 79 jaar. Haar uitvaartviering was woensdag 26 februari in Didam
met aansluitend de crematie in besloten kring in Doetinchem.

10 februari: Ans de Reus-Krosse uit Didam, op de leeftijd van 73 jaar. Maandag 17 februari was haar uitvaartviering in de Mariakerk in Didam met aansluitend de begrafenis aan de Kerkwijkweg in Didam.

8 februari: Teun Looman, 85 jaar, woonachtig in Didam. Zijn uitvaartviering met aansluitend de crematie in Doetinchem is zaterdag 15 februari om 10:00 uur vanuit de Antonius van Paduakerk in Nieuw-Dijk.

3 februari: Joop Wienholts uit Didam, op de leeftijd van 86 jaar. Maandag 10 februari was zijn uitvaartviering in de Mariakerk in Didam met aansluitend de begrafenis aan de Deken Reuvenkamplaan.

• Gedoopt in februari:

Op zondag 9 februari zijn Senna Besselink en Rozy Goossen in Didam gedoopt.
Water tekent een geheim: dat je kind van God mag zijn. Water levert het bewijs:

• Overledenen van de maand januari 2020:

• Overledenen van de maand januari 2020:

30 januari: Riet Schlief-Koenders, 78 jaar, woonachtig in Didam. Er is voor haar een avondwake op woensdag 5 februari om 19:00 uur in de
Mariakerk in Didam. Op donderdag 6 februari is haar crematie in Doetinchem.

28 januari: Alda Wolters-Bloemberg, 80 jaar, wonachtig in Didam. Op dinsdag 4 februari was haar uitvaartviering met aansluitend de
crematie in Doetinchem.

27 januari: Heini van Wessel, 83 jaar, woonachtig in Didam. Zijn uitvaartviering was vrijdag 31 januari in de Mariakerk met aansluitend de
begrafenis aan de Deken Reuvenkamplaan.

15 januari: Jan Polman, 84 jaar, woonachtig in Didam. Maandagavond 20 januari was er voor hem een avondwake in de St. Suitbertuskerk in Stokkum en dinsdag 21 januari was de uitvaartviering in de Mariakerk in Didam. Aansluitend is hij begraven op het kerkhof inStokkum.

14 januari:Ans Scholten-Bolder, 91 jaar, woonachtig in Didam. Haar uitvaartviering is woensdag 22 januari in de Mariakerk in Didam met
aansluitend de crematie in besloten kring.

3 januari: Teun Peters uit Didam, op de leeftijd van 91 jaar. Zijn uitvaartviering was op vrijdag 10 januari met aansluitend de begrafenis aan de Deken Reuvenkampweg in Didam.

• Overledenen van de maand december 2019:

31 december: Frieda Verwaaijen-Weijers, woonachtig in Didam, op de leeftijd van 83 jaar. Haar uitvaartviering was dinsdag 7 januari in

31 december: Annie Derksen-Stinissen, 79 jaar, eveneens woonachtig in Didam. Haar uitvaartviering was maandag 6 januari in Nieuw-Dijk met
aansluitend de crematie in Doetinchem.Nieuw-Dijk met aansluitend de begrafenis.

30 december: Dora Gies-Driessen, woonachtig in Didam, op de leeftijd van 94 jaar. Haar uitvaartviering was dinsdag 7 januari in de Mariakerk
in Didam met aansluitend de begrafenis aan de Kerkwijkweg.

27 december: Gerda Heusingveld-Burgers, 75 jaar, woonachtig in Didam. Haar crematie was zaterdag 4 januari te Doetinchem.

8 december: Mies Bloem-Nijland uit Didam op de leeftijd van 88 jaar. Donderdag 12 december was haar uitvaartviering in de Mariakerk in
Didam met aansluitend de begrafenis eveneens in Didam.

4 december: Lida de Lange-Stolwijk, 87 jaar, uit Didam. Haar uitvaartviering was op dinsdag 10 december in de Mariakerk in Didam met aansluitend
de crematie in Dieren.

• Overledenen van de maand november 2019:

26 november: Theo Wolters uit Didam op een leeftijd van 77 jaar. Zijn crematie is maandag 2 december in Doetinchem

9 november: Ria Jacobs-Schrijner, 84 jaar uit Didam. Donderdag 14 november was de uitvaartviering en begrafenis.

7 november: Ben Buiting, 84 jaar uit Didam. Woensdag 13 november was de crematie.

• Gedoopt

Zondag 27 oktober 2019 zijn Thijmen Meurs en Xaf van den Tillaart, beide uit Didam, gedoopt.

Mogelijk ook interessant voor u:
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam