Kerkhof

Geloofskern St. Johannes de Doper te Kilder

Reglementen

Voor de begraafplaats, gelegen aan de Hoofdstraat te Kilder, zijn de algemene reglementen van de parochie de Gabriël van toepassing. Bij deze reglementen hoort een supplement (bijlage 4), waarin aanvullende gegevens zijn opgenomen, die alleen van toepassing zijn voor de begraafplaats Kilder. Hierin vindt u ook de contactgegevens van de beheerder.

Tarieven

Sinds 1 januari 2017 zijn de tarieven voor alle begraafplaatsen gelijkgetrokken. Deze vindt u in het overzicht kerkhoftarieven. Het tarief voor de aula vindt u niet terug in bovenstaand overzicht. De kosten voor het gebruik van de aula bedragen standaard € 170. Indien men een certificaat heeft kost de aula € 113,75.
Mogelijk ook interessant voor u:
Hoofdstraat 6a
7035 AK Kilder
za 02

Gebedsviering

2 november - 19:00
Bekijk alle Vieringen op dit Locatie

Wereldmissiemaand 2019

“De verdeeldheid in Afrika op het gebied van etnische identiteiten, talen en stammen kan worden overwonnen door eenheid in de verscheidenheid te bevorderen.