• De gebedsintenties vindt u in het vieringenrooster.

Gebedsintenties staan, behalve in het Montferland Nieuws ook vermeld in het vieringenrooster op deze website. Deze worden zichtbaar zodra u de betreffende viering in ‘s-Heerenberg geselecteerd hebt.

• Overleden op:

31 juli               Ellie Krijgsman – Theunissen            68 jaar
    26 aug.            Willie Wensing                                     74 jaar
    19 sept.           Stef Borkes                                          94 jaar
    30 sept.           Piet Vergeer                                         62 jaar
      8 okt.             Maria Meijer – Zweers                        88 jaar

Dat zij mogen rusten in de vrede van Christus.

• Ontmoeting nà de viering

Nà de viering op zaterdag 2 november (Allerzielenviering) en
    zaterdag 7 december a.s. is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee. U bent hierbij van harte uitgenodigd.

• Concert Bergh’s Vocaal en de Jonge Nachtegalen op 10 november a.s.

Met als titel “Shining Night” geeft Bergh’s Vocaal een zondagmiddagconcert in de St. Pancratiuskerk in ’s-Heerenberg.

Speciale gasten deze middag zijn: de Jonge Nachtegalen uit Ulft e.o. onder leiding van Lizette Tijdink. Zij zullen deze middag laten horen wat ze in hun mars hebben, en dat is zeker het beluisteren waard.
    Bergh’s Vocaal staat nog steeds onder de vertrouwde en deskundige leiding van dirigent/pianist Ben Simmes. Ook deze middag zal een aantal nummers mede begeleid worden op viool door Ben’s zoon Jelmer.

Het programma is zeer divers: van klassiek tot populair.

Het concert begint om 15.00 uur en de toegang is gratis.
    Na afloop is uw vrije gift van harte welkom.

Mogelijk ook interessant voor u:
Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg
wo 23

23 oktober - 19:00
za 26

26 oktober - 19:00
wo 30

30 oktober - 19:00
za 02

Gebedsviering

2 november - 19:00
wo 06

6 november - 19:00
wo 13

13 november - 19:00
Bekijk alle Vieringen op dit Locatie

Wereldmissiemaand 2019

“De verdeeldheid in Afrika op het gebied van etnische identiteiten, talen en stammen kan worden overwonnen door eenheid in de verscheidenheid te bevorderen.