Gabriëlmomenten

Binnen onze parochie kennen we een aantal ‘Gabriëlmomenten’. Met een goed gevulde kerk, een koor bestaand uit zangers van koren vanuit de gehele parochie (het Gabriëlkoor), lectoren, misdienaars en acolieten vanuit de gehele parochie, aanwezigheid van het voltallige pastoraal team én parochianen vanuit alle geloofskernen. En dat geeft dat bijzondere gevoel van saamhorigheid. Niet alleen tijdens de viering, maar ook daarna bij het gezellig samen zijn.

Samen vieren, samen parochie zijn. U bent daarbij van harte welkom, ongeacht waar u vandaan komt. Want we hebben allemaal één ding gemeen; ons geloof. Geloof in de toekomst.

Gelooft u met ons mee? Dan zien we u graag op één van deze Gabriëlmomenten!

Mogelijk ook interessant voor u:
di 15

Beek

15 juni - 09:00
wo 16

‘s-Heerenberg

16 juni - 19:00
do 17

17 juni - 09:00
do 17

Zeddam

17 juni - 19:00