Praktische informatie boete en verzoening

Biechtgelegenheid in onze parochie

Iedereen die zich met God en de kerk wil verzoenen kan daarvoor terecht tijdens verschillende momenten

Heilig uur

U bent van harte welkom op de eerste vrijdag van de maand in de Mariakerk te Didam. Het Heilig uur is van 18:30 tot 19:30. Tijdens dit uur kunt u bij de priester die in de kerk aanwezig is het sacrament van boete en verzoening ontvangen.

Boeteviering

In de Advent- en de Vastentijd vinden in onze parochie boetevieringen plaats. Hierin wordt stilgestaan bij onze menselijke beperktheden: waar schieten we tekort in het vervullen van onze christelijke opdracht?

Persoonlijke biecht

Voor een persoonlijke biecht kunt u contact opnemen met pastoor Jurgen Jansen of pastor Ben Aarsen.

Omliggende parochies

Ook is het mogelijk om in de ons omliggende parochies te biechten kijkt u hiervoor op het rooster van het Heilig uur.

Mogelijk ook interessant voor u:
wo 28

‘s-Heerenberg

28 oktober - 19:00
do 29

29 oktober - 09:00
do 29

Didam: Alleen via livestream.

29 oktober - 19:00
vr 30