Jij bent welkom in de kerk! Op sommige dagen doen we speciale activiteiten voor kinderen.

Kinderwoorddienst (KWD)

Kinderwoorddienst is vooral geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Alle kinderen zijn welkom, dus ook jongere kinderen. Tijdens de reguliere kerkdienst gaan de kinderen, tijdens de dienst van het woord naar een eigen ruimte en horen daar een bijbelverhaal. Daarnaast is er ruimte voor een spel, iets knutselen of andere steeds wisselende verwerking. De kinderen komen voor de communie weer terug in de kerk. Deze kinderwoorddienst word verzorgd door vrijwilligers in overleg met de voorganger.

Gezinsviering

Viering voor en met kinderen. Deze vieringen zijn gericht op kinderen van de basisschool leeftijd. Tijdens de vieringen behandelen we de bijbelverhalen op een manier die de kinderen aanspreekt.

Kinderviering

Kindervieringen zijn gericht op kinderen in de leeftijd van 2 tot ongeveer 8 jaar.

De vieringen duren ongeveer 30 minuten en hebben als doel 'samen te vieren, te danken, te spelen en te zingen in Gods huis'. Er is ruimte voor interactie en het meehelpen van kinderen in de viering. We nodigen iedereen die zin heeft uit om met zijn kind samen te komen vieren en mee te doen.

In het rooster hieronder ziet u wanneer en waar er een viering voor kinderen is.

1ste paasdag

11:00u

10 -05

Hemelvaartsviering