Kinderwoorddienst

Jij bent welkom in de kerk! Op sommige dagen doen we speciale activiteiten voor kinderen.

Kinderwoorddienst is vooral geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Alle kinderen zijn welkom, dus ook jongere kinderen. Tijdens de reguliere kerkdienst gaan de kinderen, tijdens de dienst van het woord naar een eigen ruimte en horen daar een bijbelverhaal. Daarnaast is er ruimte voor een spel, iets knutselen of andere steeds wisselende verwerking. De kinderen komen voor de communie weer terug in de kerk. Deze kinderwoorddienst word verzorgd door vrijwilligers in overleg met de voorganger.

10 september KWD
24 september  Gabriëldag in Didam
8 oktober KWD
29 oktober KWD
11 november St. Maartenviering op zaterdag in Didam
3 december  1advent
10 december 2e advent KWD
17 december 3advent KWD
24 december 4e advent kerstavond diverse kinder en gezinsvieringen in de parochie. De tijden en plaatsen vindt u in het vieringenrooster.
25 december  Eerste Kerstdag
7 januari Driekoningenviering in Wehl