Viering live bekijken

Elke zondag om 9:30u. Helaas zijn er geen digitale boekjes meer beschikbaar.

• De weekend vieringen zijn te bezoeken na opgave. Dit kunt u doen per email, telefonisch bij het secretariaat van de kerklocatie of via de paarse knop in de kolom hiernaast.
  • De doordeweekse vieringen zijn te bezoeken voor maximaal 30 personen. Zie hiervoor het vieringenrooster.

Wat gaat er anders?

Wilt u weten wat er nu anders gaat in de viering? Bekijkt u dan de video van het pastoraal team.

Gebedsintenties aanvragen

Meer informatie over het aanvragen van gebedsintenties leest u op de pagina  gebedsintenties. Hier vindt u ook het formulier voor het aanvragen.

Aanmelden voor weekendviering

Vanaf 1 juli 2020 kunt u weer fysiek aanwezig zijn bij onze weekendvieringen. Daarvoor moet u zich wel van te voren aanmelden. Vanaf elke maandag kunt u dat doen voor het volgende weekend (via telefoon, email of via de website).

Vieringen terugkijken (via YouTube)

Wilt u meer vieringen terug kijken, kijk dan op ons YouTube kanaal.