Viering live bekijken (via YouTube)

U kunt op donderdag om 9:00 uur en op zondag om 09:30 uur meevieren vanuit de Mariakerk in Didam via onze livestream.

Ongeveer vijf minuten voor aanvang van de viering start de uitzending vanaf ons YouTube kanaal. Op dit kanaal zijn altijd eerdere vieringen beschikbaar, maar tijdens een live uitzending staat bovenaan de pagina een video met rechts onderin het volgende icoon: Icoon van livestream op YouTube

Ziet u geen live-viering klaarstaan als u op bovenstaande knop geklikt heeft, terwijl er wel één zou moeten zijn? Ga dan terug naar deze pagina, en probeer het na een minuutje nog een keer.

Vieringen terugkijken

Wilt u vieringen terug kijken, dan kijkt u ook op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/c/ParochieHGabriel.

Zo ziet ons YouTube kanaal er uit.

Gebedsintenties

Gebedsintenties worden tijdens de eucharistieviering per geloofskern voorgelezen.

Wilt u een gebedsintentie aanvragen of wilt u meer informatie kijkt u dan op de pagina gebedsintenties.

Beter beeld en geluid

Sinds half december 2020 hebben we nieuwe camera’s in gebruik, voor beter beeld en geluid. De manier waarop u naar de live viering gaat, is ook veranderd. Voortaan verwijzen we naar ons ‘kanaal’ op Youtube.

Problemen met de livestream?

Heeft u problemen met het kijken of vinden van onze livestreams? We horen graag van u. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier. U helpt ons als u daarbij omschrijft wat u doet, en waar het vervolgens niet gaat zoals verwacht. U kunt ook een mail sturen naar webredactie@parochiegabriel.nl, of bellen met het secretariaat in uw geloofskern.