Filteren op gemeenschap:

redactieleden gezocht

De redactie van De Gabriël is op zoek naar redactieleden die het leuk vinden om het vernieuwde gezicht van ons mooie parochieblad verder vorm te geven. Vind jij het leuk om met taal en afbeeldingen bezig te zijn? Check je graag teksten op schrijfwijze en vind je het leuk deze een plek te geven in een uitgave van De Gabriël?

Dan zouden wij het ontzettend leuk vinden als je de redactie komt versterken. Ook mensen die het leuk vinden om zelf artikeltjes te schrijven, of mensen die in onze parochie anderen willen ‘interviewen’ of collega-schrijvers willen aansporen om stukjes aan te leveren zijn van harte welkom!

Voor elke uitgave van De Gabriël komen we twee keer bijeen. We ontmoeten elkaar dus 12 keer per jaar. Meer informatie of aanmelden kan bij Augustine van Ree via parochieblad@parochiegabriel.nl

Geplaatst op 05-03-2019