Beleidsplan

Beleidsplan

Beleidsplan

Beleidsplan

Geloof in de toekomst

Ik verkondig u met vreugde de Blijde Boodschap 

Pastoraal en bestuurlijk beleidsplan 
parochie H. Gabriël 
voor de jaren 2016 – 2021

Voorwoord

In deze notitie presenteren wij u het pastoraal en het bestuurlijk beleidsplan voor de parochie H. Gabriël. Het is bedoeld om vanuit het heden, het jaar 2016, vooruit te kijken en te werken richting 2021. Een tijdspanne van 5 jaren, waarvan de te verwachten ontwikkelingen nog niet allemaal te overzien zijn. Wel willen wij hoopvol insteken. Reden waarom dit beleidsplan de titel ‘Geloof in de toekomst’ heeft meegekregen. Vertrouwvol mogen wij ons laten inspireren door de aartsengel Gabriël die op verschillende momenten in de geschiedenis een blijde boodschap te brengen had.

In het navolgende treft u achtereenvolgens het pastorale beleidsplan aan, opgesteld door het pastoraal team, en het hierop afgestemde bestuurlijk beleidsplan dat opgesteld is door het parochiebestuur. Een concept van dit plan is besproken met de locatieraden van de geloofsgemeenschappen van de parochie en op grond van hun reacties aangevuld en bijgesteld.

Wij wensen u veel genoegen bij het lezen van dit plan en hopen dat u geïnspireerd mag worden om uw bijdrage aan de realisatie ervan te kunnen en willen leveren.

Januari 2017

Pastoraal team en bestuur van de Parochie H. Gabriël.

Mogelijk ook interessant voor u:
za 24

’s-Heerenberg

24 juli - 19:00
zo 25

Didam

25 juli - 09:30
zo 25

Beek

25 juli - 11:00
di 27

Beek

27 juli - 09:00
wo 28

‘s-Heerenberg

28 juli - 19:00

Kerkberichten

In deze periode is pastorale nabijheid van groot belang. Hierover berichten wij via de kerkberichten in de lokale weekbladen, deze…

Lees verder »

Bedevaart Kevelaer

De jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer van onze parochie H. Gabriël stond gepland op woensdag 18 augustus 2021. Na uitgebreide…

Lees verder »

Vrijheid

Zaterdag 26 juni wordt al aangemerkt als de ‘dag van de vrijheid’. De meeste beperkingen, die als gevolg…,

Lees verder »
Parochie H. Gabriël