Pastoraal team

Professionals

Het pastoraal team heeft de verantwoordelijkheid en de zorg voor het pastoraat in de parochie. Het team voor de parochie H. Gabriël bestaat uit 4 professionals. Naast een aantal taken in het basispastoraat (zoals individueel pastoraat, vieringen) heeft elk lid een aandachtsveld, waarvoor hij of zij eerst aanspreekbare, de zogenaamde profielhouder, is.

Ondersteuning van het team

Het pastoraal team wordt in haar werkzaamheden bijgestaan door diaken Leon Feijen.
Tevens worden in de parochie op verzoek van de pastoor werkzaamheden verricht door Emeritus diaken Gerard Hendriksen (Beek)

Mogelijk ook interessant voor u:
di 22

Beek

22 oktober - 09:00
di 22

Wehl – Oldershove

22 oktober - 16:00
wo 23

Nieuw-Dijk

23 oktober - 09:00
wo 23

‘s-Heerenberg

23 oktober - 19:00
do 24

24 oktober - 09:00

Wereldmissiemaand 2019

“De verdeeldheid in Afrika op het gebied van etnische identiteiten, talen en stammen kan worden overwonnen door eenheid in de verscheidenheid te bevorderen.