Kerkhof tarieven

De H. Gabriël parochie kent per 1 januari 2019 nog maar één tarief. Parochianen die met de actie Kerkbalans meedoen krijgen op de met * gemerkte bedragen hun betaalde kerkbijdrage over de laatste drie jaar terug van de parochie, tot een maximum van € 225,00. Het richtbedrag voor de actie Kerkbalans is € 75,00

Toelichting

• Voor het gebruik van een mortuarium of aula gelden de tarieven zoals aangegeven op de
    pagina van de betreffende geloofskern.
    Dit geldt ook voor de kosten van een gedachtenisplaatje bij een strooiveld.
  • Bijzettingen gelden voor een grafrustperiode van 20 jaar. Verlengingen worden aangegaan voor een periode van steeds 10 jaar. Indien niet verlengd wordt zal de grafsteen verwijderd worden. Grafrecht is inclusief grafdelven, bijdrage onderhoud kerkhof en het t.z.t. verwijderen van de grafsteen; voor Stokkum geldt een korting van € 190,00 omdat het grafdelven extern gebeurt.
  • Bij verlenging en bijzetting wordt gekeken of in het verleden reeds voor het
    verwijderen van de grafsteen is betaald.
    Als dat niet het geval is, wordt € 150,00 extra in rekening gebracht bij bijzetting of verlenging.
Mogelijk ook interessant voor u:
wo 19

‘s-Heerenberg