Kerkhof tarieven

De H. Gabriël parochie kent per 1 januari 2019 nog maar één tarief. Parochianen die met de actie Kerkbalans meedoen krijgen op de met * gemerkte bedragen hun betaalde kerkbijdrage over de laatste drie jaar terug van de parochie, tot een maximum van € 225,00. Het richtbedrag voor de actie Kerkbalans is € 75,00

Toelichting

• Voor het gebruik van een mortuarium of aula gelden de tarieven zoals aangegeven op de pagina van de betreffende geloofsgemeenschap. Dit geldt ook voor de kosten van een gedachtenisplaatje bij een strooiveld.
  • Indien bij een begrafenis of crematie voor een geleverde dienst het hoog tarief is berekend, zal voor verdere geleverde diensten het laag tarief berekend worden. Iemand die dus voor de avondwake het hoog tarief berekend krijgt, zal vervolgens voor andere diensten (zoals bijzetting) het laag tarief berekend krijgen.
  • Bijzettingen gelden voor een grafrustperiode van 20 jaar. Verlengingen worden aangegaan voor een periode van steeds 10 jaar. Indien niet verlengd wordt zal de grafsteen verwijderd worden. Grafrecht is inclusief grafdelven en bijdrage onderhoud kerkhof, voor Stokkum geldt een korting van € 190,00 omdat het grafdelven extern gebeurt.
  • Bij verlenging en bijzetting wordt gekeken of in het verleden reeds voor het verwijderen van de grafsteen is betaald. Als dat niet het geval is, wordt € 150,00 extra in rekening gebracht bij bijzetting of verlenging.
Mogelijk ook interessant voor u:
di 22

Beek

22 oktober - 09:00
di 22

Wehl – Oldershove

22 oktober - 16:00
wo 23

Nieuw-Dijk

23 oktober - 09:00
wo 23

‘s-Heerenberg

23 oktober - 19:00
do 24

24 oktober - 09:00

Wereldmissiemaand 2019

“De verdeeldheid in Afrika op het gebied van etnische identiteiten, talen en stammen kan worden overwonnen door eenheid in de verscheidenheid te bevorderen.