Kerkhof tarieven

Kerkhof tarieven

Kerkhof tarieven

Kerkhof tarieven

Per 1 januari 2022

Toelichting

  • Tarieven voor uitvaartdiensten in gebouwen die géén eigendom zijn van de parochie H. Gabriël zijn € 150,- lager dan de geldende tarieven.

  • Voor het gebruik van de rouwkapel / mortuarium gelden tarieven zoals aangegeven op de webpagina of de website van de betreffende geloofskern. Dit geldt ook voor de kosten van een gedachtenis- plaatje bij een strooiveld.

  • Bijzettingen gelden voor een grafrustperiode van 20 jaar. Verlengingen worden aangegaan voor een periode van steeds 10 jaar. Indien niet verlengd wordt zal de grafsteen worden verwijderd. Grafrecht is inclusief graf delven, bijdrage onderhoud kerkhof en het ter zijner tijd verwijderen van de graf- steen.

  • Bij verlenging en bijzetting wordt gekeken of in het verleden reeds voor het verwijderen van de graf- steen is betaald. Als dat niet het geval is, wordt € 150,- extra in rekening gebracht bij bijzetting of verlenging.

Mogelijk ook interessant voor u:
do 20

Zeddam

20 januari - 18:30
vr 21

Wehl

21 januari - 09:00
za 22

’s-Heerenberg

22 januari - 19:00
zo 23

Didam

23 januari - 09:30
zo 23

Beek

23 januari - 11:00

Kerkberichten

In deze periode is pastorale nabijheid van groot belang. Hierover berichten wij via de kerkberichten in de lokale weekbladen, deze…

Lees verder »
Parochie H. Gabriël