Kerkhof tarieven

Kerkhof tarieven

Kerkhof tarieven

Kerkhof tarieven

Per 1 januari 2021

Toelichting

  • De parochie H. Gabriël kent één tarief voor haar kerkhoven in Beek, Kilder, Loil, Nieuw-Dijk, Nieuw Wehl, Stokkum, Wehl en Zeddam. Parochianen die met de actie Kerkbalans meedoen krijgen op de met * gemerkte bedragen hun betaalde kerkbijdrage over de laatste drie jaar tot een maximum van €225,- terug van de parochie. Het richtbedrag voor de actie kerkbalans is € 75,-. Tarieven voor uitvaartdiensten in kerkgebouwen die géén eigendom meer zijn van de parochie H. Gabriël zijn € 150,- lager dan de geldende tarieven.
  • Voor het gebruik van de rouwkapel / mortuarium gelden tarieven zoals aangegeven op de webpagina of de website van de betreffende geloofskern. Dit geldt ook voor de kosten van een gedachtenisplaatje bij een strooiveld.
  • Bijzettingen gelden voor een grafrustperiode van 20 jaar. Verlengingen worden aangegaan voor een periode van steeds 10 jaar. Indien niet verlengd wordt zal de grafsteen worden verwijderd. Grafrecht is inclusief graf delven, bijdrage onderhoud kerkhof en het ter zijner tijd verwijderen van de grafsteen; voor Stokkum geldt een korting van € 190,- omdat het graf delven extern gebeurt.
  • Bij verlenging en bijzetting wordt gekeken of in het verleden reeds voor het verwijderen van de grafsteen is betaald. Als dat niet het geval is, wordt € 150,- extra in rekening gebracht bij bijzetting of verlenging.
Mogelijk ook interessant voor u:
di 21

Beek

21 september - 09:00
wo 22

‘s-Heerenberg

22 september - 19:00
do 23

Didam

23 september - 09:00
do 23

Zeddam

23 september - 19:00
vr 24

Wehl

24 september - 09:30

Kerkberichten

In deze periode is pastorale nabijheid van groot belang. Hierover berichten wij via de kerkberichten in de lokale weekbladen, deze…

Lees verder »

Werken aan je hersenen

Elke dag maak ik een paar ommetjes. Een paar keer een rondje wandelen. Meestal zo’n twintig minuten, soms wat langer. Dat ik dit doe heb

Lees verder »
Parochie H. Gabriël