Kerkhof tarieven

Per 1 januari 2021

Toelichting

• De parochie H. Gabriël kent één tarief voor haar kerkhoven in Beek, Kilder, Loil, Nieuw-Dijk, Nieuw Wehl, Stokkum, Wehl en Zeddam. Parochianen die met de actie Kerkbalans meedoen krijgen op de met * gemerkte bedragen hun betaalde kerkbijdrage over de laatste drie jaar tot een maximum van €225,- terug van de parochie. Het richtbedrag voor de actie kerkbalans is € 75,-. Tarieven voor uitvaartdiensten in kerkgebouwen die géén eigendom meer zijn van de parochie H. Gabriël zijn € 150,- lager dan de geldende tarieven.
  • Voor het gebruik van de rouwkapel / mortuarium gelden tarieven zoals aangegeven op de webpagina of de website van de betreffende geloofskern. Dit geldt ook voor de kosten van een gedachtenisplaatje bij een strooiveld.
  • Bijzettingen gelden voor een grafrustperiode van 20 jaar. Verlengingen worden aangegaan voor een periode van steeds 10 jaar. Indien niet verlengd wordt zal de grafsteen worden verwijderd. Grafrecht is inclusief graf delven, bijdrage onderhoud kerkhof en het ter zijner tijd verwijderen van de grafsteen; voor Stokkum geldt een korting van € 190,- omdat het graf delven extern gebeurt.
  • Bij verlenging en bijzetting wordt gekeken of in het verleden reeds voor het verwijderen van de grafsteen is betaald. Als dat niet het geval is, wordt € 150,- extra in rekening gebracht bij bijzetting of verlenging.
Mogelijk ook interessant voor u:
vr 18

Wehl

18 juni - 09:30
za 19

Wehl

19 juni - 19:00
zo 20

Zeddam

20 juni - 09:30
zo 20

20 juni - 09:30