Bibliotheek en beamer-uitleen

Uitlenen en reserveren beamer en scherm

Er zijn 2 beamers en 2 schermen beschikbaar evt met laptop. Deze kunt u reserveren via Jan Maatman, per geloofsgemeenschapdidam@parochiegabriel.nl.

Wilt u de datum en geloofskern vermelden en een afspraak maken wanneer het opgehaald kan worden. De spullen worden dan door Jan Maatman klaargezet.

Gebruik van de bibliotheek

Op dinsdag- en donderdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur (openingstijden secretariaat) kunt u gebruik maken van de bieb. Wilt u u de datum, uw naam en telefoonnummer in het mapje noteren wat op de tafel ligt. Graag de boeken weer op de goede plek terugzetten (kleurensticker)

Mogelijk ook interessant voor u:
di 22

Beek

22 oktober - 09:00
di 22

Wehl – Oldershove

22 oktober - 16:00
wo 23

Nieuw-Dijk

23 oktober - 09:00
wo 23

‘s-Heerenberg

23 oktober - 19:00
do 24

24 oktober - 09:00

Wereldmissiemaand 2019

“De verdeeldheid in Afrika op het gebied van etnische identiteiten, talen en stammen kan worden overwonnen door eenheid in de verscheidenheid te bevorderen.