Reserveren kerk en vergaderruimte

Wilt u de vergaderingen/bijeenkomsten inschrijven in de agenda (blauwe ordner). Deze ligt op het aanrechtblok in de drukkerij. Graag de instructie voorin de map lezen voor het invullen van de agenda.

Er kan ook per mail (minstens 1 week van te voren) worden gereserveerd: drukkerijdidam@parochiegabriel.nl

Stuurt u ook een mail naar uitvaart@parochiegabriel.nl als u de kerk wilt reserveren. Zo kunnen zij rekening houden met het plannen van uitvaarten en huwelijken.

Jan de Reus heeft overzicht over de beschikbare ruimtes en kan een indeling maken als er meerdere bijeenkomsten tegelijkertijd zijn.

In verschillende ruimtes is gebruik van (eigen) computer mogelijk. Als de vergadering niet doorgaat dit altijd telefonisch doorgeven aan Jan de Reus i.v.m. de inzet van vrijwilligers en het aantal koppen koffie! Minimaal een dag van te voren, op dag zelf zo snel mogelijk! Telefoonnummer 06–126 90 158.

Goede samenwerking is heel belangrijk; let op:

• Het parochiecentrum sluit om 22.00 uur, sluit bijeenkomsten en/of repetities op tijd af.
  • Laat de ruimte netjes achter, net zoals je er binnen gekomen bent.
  • Neem als het kan kopjes etc. mee naar beneden (keuken) en veeg even met een doek over de tafels.
  • Als je zelf voor de koffie en etc. zorgt, zorg ervoor dat de ruimtes netjes worden achtergelaten. Bij grote bijeenkomsten de schone kopjes terugzetten in de kast waar je ze hebt gepakt.
  • De vaatwasser aanzetten en overleggen met beheerder over uitpakken en weer aanzetten als er veel vaatwerk is.
  • Vele handen maken licht werk!!!

Aandachtspunten:

Voor het gebruik van de kerk, o.a. door werkgroepen, scholen en koren, neemt u contact op met de telefoonwacht tel: 06 – 290 07 265 of stuur u een mail.

Voor andere vragen over de kerk, kunt u contact opnemen met Jan Maatman tel: 0316 – 22 34 11.

Voor het ‘huren’ van de kerk: dit kunt u schriftelijk aanvragen bij het parochiebestuur H. Gabriël, via  of bij de geloofskern Didam. Ook hierbij graag aangeven of er meer ruimtes nodig zijn.

Mogelijk ook interessant voor u:
di 22

Beek

22 oktober - 09:00
di 22

Wehl – Oldershove

22 oktober - 16:00
wo 23

Nieuw-Dijk

23 oktober - 09:00
wo 23

‘s-Heerenberg

23 oktober - 19:00
do 24

24 oktober - 09:00

Wereldmissiemaand 2019

“De verdeeldheid in Afrika op het gebied van etnische identiteiten, talen en stammen kan worden overwonnen door eenheid in de verscheidenheid te bevorderen.