Beek

Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

Deze viering niet.
Bernard en Lies Tomassen-Giezen; Bart en Truus Keurntjes-Kroesen; Lies en Bertus Franken; ouders Hendricksen- Barmentlo en Jos Hendricksen; Wim en Lenie Hebing-van Gaalen en Armando; Daniel van Gaalen; Jan de Ruiter Kasteellaan; Irma Krauts-Willemsen; Rein Derksen (verj); Thea Oortveld en ouders; Diny Lammers-Hebing; Bertus Daals (brt); pastoor Degger; Dinie Bolk; Harrie en Mineke Godschalk-Teunissen (trouwdag); Bernard Tiemessen (verj); Ria Schlief-Reesink; Annie Eijt-Jeene; Mientje Raben-Heijnst; Marietje Verhoeven-Bloemenkamp; Tiny Ambting-Kuppens; Jan Derksen; ouders Gudde-Lesterade en overleden kinderen; ouders Meurs-Beekman; jaargetijde Marga van der Heijden.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2020-08-23 ).