Beek

St. Martinuskerk B.
Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Woord- en Communieviering
An en Gerrit van Boxem-Schepen; Jan de Ruiter, ten Renske (trouwdag); ouders Gepkens-Kummeling en Theo; Joep Heijnst; Bart Keurntjes; Irma Krauts-Willemsen; Berend Thomassen; Joep de Winkel; Harry Heebing; Jan Hendricksen Didam en zoon Frans; pastoor Degger; Dinie Bolk; Thea Oortveld en ouders; Elisabeth Hendricksen-Dreuning; Dinie Derksen-Fielt (verj); Annie Thuis-Mulder; Chris en Frieda Verwaaijen-Weijers en Lydia Krus-Verwaaijen; Theo Tiemessen (verj); Gert en Leida Tiemessen-Jansen; Bruur Nas; Harry Nibbeling en zoon Berni; Marga van der Heijden; Diny Lammers-Hebing; Bertus en Lies Franken; Leike Balduk-Wenting; Mientje Jansen-Keuben; jaargetijde Henk Kok; jaargetijde Annie Nas-Keuben; jaargetijde Truus Keurntjes-Kroesen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-07-10 ).