De vieringen kunnen door maximaal 50 personen bezocht worden. Voor vieringen in het weekend is opgave bij het lokale secretariaat verplicht.

Beek

2 november 2021 - 09:00

Weekviering: Eucharistieviering Allerzielen

M. Oortman

2 november 2021

ouders Gepkens-Kummeling en Theo; Inge van Grol-Gerritzen; Diny Kazen-Heijnst; Bertus Daals; ouders Berndsen-Tiemessen en dochter Ank; Gerrit en Bets Aaldering-Nierkes; Hent Hermsen; Joep en Dora Heijnst-Bosman, kleinkinderen en achterkleinkind; Theo Tiemessen; ouders Tiemessen-Aaldering, kleinkinderen en Willy; Gert en Leida Tiemessen-Jansen. Wim en Dinie Jansen; Betsie Jansen-Wassink; Bart Jansen; Berend en Lidy Thomassen-Berendsen; Bertus Hendriksen; Harry Heebing; Jo en Lies Jansen-Vos; Theet Aaldering; Bennie en Lei Elshof-Jansen; ouders Kok-Harmsen en Henk; Jan Hendricksen, Didam; Gradje Stevens; ouders de Ruiter-Pollmann; ouders Hermsen-Thus, Martien, Gerda en Herman, Jos, Fons, Riet; Rein en Diny Derksen-Fielt; Gerda Koster-Leuverink; pastoor Degger; pastoor Wim van Essen; Dinie Bolk; Annie Thuis-Mulder; ouders Thuis-Peters; Theet Leuverink; Jan Nibbeling; Annie Peters-Siebes; ouders Gudde-Lesterade en overleden kinderen; ouders Meurs-Beekman; Jan Schenning; Annie Gerrits-Bosch; Marietje Egbers-Bolck; Teun Boers en dochter Jacqueline; ouders Boers-Pollmann en Theet; ouders de Winkel – te Boekhorst; Diny Stienissen-Vos; ouders Bolk-Stevens; Marietje Kluitman-Sloot en Bart Kluitman; Carola en Silvester Meijer-van Emden; ouders G. van Emden-Ebbers en overleden kinderen; Irmgard van Emden-Gratzick; Henk Hubers; Thea Oortveld en ouders; Bertus en Lies Franken; ouders Franken-Stevens; Bernard Thus; ouders Fielt-Pollmann en overleden kinderen; ouders Joep en Dina Hendricksen-Barmentlo en Jos Hendricksen; Bernard Duis en Gesina Duis-Tomberg; Bertus Raben en dochter Monique; Doortje en Gert Derksen; Johanna en Ab van Utrecht-Bod; Harrie en Mieneke Godschalk-Teunissen, Miranda Lueb; Gert Jansen; familie Harmsen-Nierkes-Bod; ouders Duys-Pollmann; ouders van Arem-Leuverink; Wim Gudde; Ben van Rijn; Freddie Stienissen; Tonia Derksen-Neijenhuis; Hennie Rasing; Tinus van den Berg; Ria Raben-Egging; ouders Neijenhuis van Boxem en Karolien; ouders Gerritsen-Evers; Riet ten Bensel-Berntsen en familie; ouders Visser-Evers; Jan de Ruiter, ten Renske; Wim Bod (verj); ouders Jansen van der Heijden; Jos van der Heijden; Frans Overgoor; opa en oma de Ruiter-Heuveling; opa en oma Godschalk – de Bruin; ouders de Ruiter-Godschalk, Tonnie en Bernardo; familie Rozijn-Peters en Els; familie H. Derksen-Oing; Gradus en Jo Hietkamp-Bohmer; Bennie en Marie Thuis-Evers; Willemien Siebes-Eijt; Annie de Ruiter- van Gaalen. Jaargetijde: Joep de Winkel; Gerrie Elting, ouders Seessink-Jurjus, ouders van Schriek-Hendriksen, Gerard Engelen, familie Putman-Rutjes, Koos Keurntjes.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-11-02 ).