Beek

St. Martinuskerk B.
Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

8 april 2023 in Didam om 19:00 uur.
Communieviering
ouders Gepkens-Kummeling en Theo; Joep en Dora Heijnst-Bosman, kleinkinderen en achterkleinkind; Carola en Silvester Meijer- van Emden; ouders G. van Emden-Ebbers en overleden kinderen; Irmgard van Emden-Gratzick; Henk Hubers; ouders Hermsen-Thus, Martien, Gerda en Herman, Fons, Jos, Riet en Jose; ouders Joep en Dina Hendricksen-Barmentlo en Jos Hendriksen; ouders Fielt-Pollmann en overleden kinderen; Wim Kamps en Riet Kamps-Leenders; Antoon Gerritsen en Anneke Gerritsen-Goris; Henk Scheers en Mies Scheers-Leenders; Fransiscus Hendriksen en Johanna Hendriksen-Kniest; Jan en Bets Rozijn-Peters en Els; Herman en Anna Derksen-Oing; ouders Jansen van der Heijden; ouders Meurs-Beekman; ouders Gudde-Lesterade en overleden kinderen; overleden leden Martinuskoor Beek-Loerbeek ; jaargetijde Henri Keizer (Doetinchem).

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-12-24 ).