Beek

St. Martinuskerk B.
Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

8 april 2023 in Didam om 19:00 uur.
Gerrit Keurntjes; Inge van Grol-Gerritsen; Jan en Annie de Ruiter-van Gaalen; ouders de Winkel-te Boekhorst en Gert; Bart en Truus Keurntjes-Kroesen; Diny Stienissen-Vos; Lidy en Berend Thomassen-Berendsen; Harry Heebing; An en Gerrit van Boxem-Schepen; Theo Tiemessen; Gert en Leida Tiemessen-Jansen; ouders Tiemessen-Aaldering en kleinkinderen, Willy en Bennie; familie Hakvoort; ouders Berndsen-Kempers; ouders de Ruiter-Pollmann; Gerda Koster-Leuverink; Bruur Nas en Annie Nas-Keuben; Jan Hendricksen (Didam) en zoon Frans; Gradje Stevens; Thea Oortveld en ouders; Marietje Kluitman-Sloot en Bart Kluitman; pastoor Degger en zus Elly Degger; Dinie Bolk; pastoor van Essen; Lies en Bertus Franken; ouders Franken-Stevens; Jan der Ruiter, ten Renske; ouders Kok-Harmsen en zoon Henk; Bertus Raben en dochter Moniek; Diny Lammers-Hebing; Marga van der Heijden; Harrie Nibbeling en zoon Berni; ouders Zweden-Putman; Patrick Rosendaal; Gert en Doortje Derksen; Harry Berndsen; Willie en Dinie Veldkamp; Nol Zweden; ouders Leuverink-Hermsen; Elvira en Frans Overgoor- van Boxem; Lenie en Jo Egbers-Gawelink; Frans en Marietje Egbers-Bolck; Hent Hermsen; Gerrit en Bets Aaldering; Joost en Liesbeth Balduk; Christina Kniest-te Winkel; ouders Koster-Pollmann; Nel Koster; Hein van Kempen; Gert Jansen (trouwdag); Tonia Derksen-Neijenhuis; ouders Boers-Pollman en Theet; Teun Boers en dochter Jacqueline; Louis Gort, ouders Gort-Kaal, Ferdinand en Wim, Chris en Frieda Verwaaijen-Weijers en Lydia Krus-Verwaaijen; familie Harmsen-Nierkes-Bod; Lambert de Bruin Vanuit Nieuw-Dijk: overleden leden Antonius van Paduakoor; Jan Beursken; Hans Raben.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-12-25 ).