Beek

St. Martinuskerk B.
Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Jan de Annie de Ruiter-van Gaalen; Gert de Winkel (brt); Jan Hendricksen Didam en zoon Frans; Gerhardus Hendricksen; Diny Lammers-Hebing; Marga van der Heijden; Bertus en Lies Franken; Mientje Jansen-Keuben; Thea Oortveld en ouders; Hendrik Jansen; pastoor Degger; Dinie Bolk; Harry Nibbeling en jaargetijde Berni Nibbeling; ouders Franken-Stevens; Leike Balduk-Wenting (brt); Johanna Hendriksen-Kniest (verj); Gradje Stevens; jaargetijde Dora te Winkel; jaargetijde Tonnie te Winkel; jaargetijde Bart Kluitman en Marietje Kluitman-Sloot; jaargetijde Patrick Rosendaal; jaargetijde Jos van der Heijden.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-07-24 ).