Beek

Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

Deze viering niet.
Bernardo de Ruiter, ouders Berndsen-Tiemessen; Annie Thuis-Mulder; Bertus en Lies Franken; Diny Lammers-Hebing; pastoor Degger; M. Kok-Harmsen (verj); Wim en Lenie Heebing-van Gaalen en Armando; Daniel van Gaalen; ouders Berndsen-Kempers; familie Hakvoort; Andre Keurntjes; ouders Franken-Stevens; Bernard Duis; Marga van der Heijden; Teun Boers en jaargetijde Jacqueline Boers; Johanna van Utrecht-Bod; Arnold van Schriek (verj); Jan de Ruiter; familie van Gaalen-Peters en Gerrit; familie Wijskamp-Lukkezen; Theo Tiemessen en kleinzoon Bart; Jan de Ruiter, ten Renske; ouders Gepkens-Kummeling en Theo; Gert Jansen; Joep Heijnst; Berend Thomassen; Joep de Winkel; Harry Heebing; Bruur Nas en Annie Nas-Keuben; Jan Hendricksen, Didam; Bertus Raben; jaargetijde Gesina Duis-Tomberg; jaargetijde Gerda Koster-Leuverink.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-06-13 ).