Beek

Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

Deze viering niet.
Annie Thuis-Mulder; Wim en Lenie Hebingvan Galen en Armando; Daniel van Gaalen; overleden familieleden Bod; Gert en Leida Tiemessen-Jansen; Theo Tiemessen (verj); Chris en Frieda VerwaaijenWeijers en Lydia Krus-Verwaaijen; Berend en Lidy Thomassen-Berendsen; Bennie Elshof; Theet Aaldering; Bruur Nas; Marga van der Heijden; Johanna van Utrecht-Bod; Dinie Bolk; pastoor Degger; Diny Lammers-Hebing; Bertus en Lies Franken; Jan de Ruiter, ten Renske; Teun Boers en dochter Jacqueline; jaargetijde Arjan Tiemessen; jaargetijde Annie Nas-Keuben; Jaargetijde moeder Scholten; Jaargetijde moeder Franken.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-07-11 ).