De vieringen kunnen door maximaal 50 personen bezocht worden. Voor vieringen in het weekend is opgave bij het lokale secretariaat verplicht.

Beek

5 september 2021 - 11:00

M. Oortman
St. Martinuskoor Beek/Loerbeek

5 september 2021

St. Martinuskerk B.
Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

6 maart 2022 in Didam om 09:30 uur.
Diny Kazen-Heijnst; An en Gerrit van Boxem-Schepen; Herman Kok (verj); Marga van der Heijden; Johanna Hendriksen-Kniest; Jan de Ruiter, ten Renske. Leden en overleden leden van schutterij Sint Jansgilde; leden en overleden leden van het Sint Jansgilde; Andre Keurntjes; ouders Franken-Stevens; Gerda Koster-Leuverink; Tonia Derksen-Neijenhuis; Joep en Dina Hendricksen-Barmentlo en Jos Hendricksen; ouders Leuverink-Hermsen; Bruur Nas (verjaardag en jgt) en Annie Nas-Keuben; Bernard Duis en Gesina Duis-Tomberg; Diny Lammers-Hebing; Dinie Bolk; pastoor Degger; Bertus en Lies Franken; jaargetijde Johannes Bisseling; jaargetijde Gerrit en Bets Aaldering-Nierkes; Teun Boers en dochter Jacqueline; Jaargetijde ouders Boers-Pollmann en Theet.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-09-05 ).