De vieringen kunnen door maximaal 50 personen bezocht worden. Voor vieringen in het weekend is opgave bij het lokale secretariaat verplicht.

Beek

19 september 2021 - 11:00

M. Oortman
Middenkoor Nieuw-Wehl

19 september 2021

St. Martinuskerk B.
Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

6 maart 2022 in Didam om 09:30 uur.
Chris en Frieda Verwaaijen-Weijers en Lydia Krus-Verwaaijen; Joep en Dina Hendricksen-Barmentlo en Jos Hendricksen; Johanna van Utrecht-Bod; Thea Oortveld en ouders; Gradje Stevéns; Henk Kok; Harry Heebing (verj); Lidy Thomassen-Berendsen (verj); Marga van der Heijden; Diny Lammers-Hebing; pastoor Degger; Dinie Bolk (verj); Bertus en Lies Franken; bij gelegenheid van de opening nieuw seizoen KVV Beek-Loerbeek; Frans Overgoor (verj);Gert Jansen (verj) en jaargetijde; jaargetijde Jan Nibbeling; jaargetijde Anna Tiemessen-Aaldering; jaargetijde Annie Thuis-Mulder; jaargetijde Gert Jansen (en verjaardag); jaargetijde Stien de Winkel te Boekhorst en Jan de Winkel.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-09-19 ).