Beek

13 augustus - 09:00

|Terugkerend Viering (Bekijk alle)

An event every week that begins at 09:00 on dinsdag, repeating until 31 december 2019

Eucharistieviering op dinsdagmorgen

13 augustus
,

St. Martinuskerk B.
Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

8 december 2019 in Didam om 9:30 uur,
22 december 2019 in Zeddam om 18:30 uur.
Bernardo de Ruiter; Annie Thuis-Mulder; Gert Jansen; Teun Derksen (verj); Stien de Winkel – te Boekhorst (verj) en Jan de Winkel; Jo en Doortje Tonissen-Bosman; Henk Kok; Joep de Winkel; ouders Gerritsen-Thus (trouwdag); Bruur Nas en Annie Nas-Keuben; Truus Keurntjes-Kroesen; Irma Krauts-Willemsen; Marga van der Heijden; Lies en Bertus Franken; Diny Lammers-Hebing; pastoor Degger; ouders Gudde-Lesterade en overleden kinderen; ouders Meurs-Beekman; jaargetijde ouders Zweden-Putman; jaargetijde ouders Jansen-Arendsen en Joep; jaargetijde Dries en Lien Hebing-Menting en dochter Mientje Italiaander-Hebing. Bernardo de Ruiter; Annie Thuis-Mulder; Gert Jansen; Teun Derksen (verj); Stien de Winkel – te Boekhorst (verj) en Jan de Winkel; Jo en Doortje Tonissen-Bosman; Henk Kok; Joep de Winkel; ouders Gerritsen-Thus (trouwdag); Bruur Nas en Annie Nas-Keuben; Truus Keurntjes-Kroesen; Irma Krauts-Willemsen; Marga van der Heijden; Lies en Bertus Franken; Diny Lammers-Hebing; pastoor Degger; ouders Gudde-Lesterade en overleden kinderen; ouders Meurs-Beekman; jaargetijde ouders Zweden-Putman; jaargetijde ouders Jansen-Arendsen en Joep; jaargetijde Dries en Lien Hebing-Menting en dochter Mientje Italiaander-Hebing.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2019-08-13 ).