Beek

Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

18 december 2022 in Zeddam om 18:30 uur,
24 december 2022 in Didam om 17:00 uur.
Joep en Dora Heijnst-Bosman, kleinkinderen en achterkleinkind; familie Hakvoort; ouders Berndsen-Kempers; Annie Thuis-Mulder; Annie de Ruiter-van Gaalen; Harrie Nibbeling en zoon Berni; Gert de Winkel; Gerrit en An van Boxem-Schepen; Jan Hendricksen (Didam) en zoon Frans; Diny Lammers-Hebing; Bertus en Lies Franken; Inge van Grol-Gerritzen (verj); Marga van der Heijden; Rietje Hendriksen (verj); Eef Span; Dinie Veldkamp- Jansen; Antoon Tomassen; jaargetijde Theo Tiemessen; jaargetijde Anna Franken-Stevens; jaargetijde Maria Bernardina van Uem; jaargetijde Bart Keurntjes; jaargetijde Berend Thomassen; Riet ten Bensel-Berntsen (verjaardag).

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-04-03 ).