Beek

Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

18 december 2022 in Zeddam om 18:30 uur,
24 december 2022 in Didam om 17:00 uur.
Tonia Derksen-Neijenhuis; Annie de Ruiter-van Gaalen; ouders Gepkens-Kummeling en Theo; Dora Heijnst-Bosman; Truus Keurntjes-Kroesen; Lidy Thomassen-Berendsen; Chris en Frieda Verwaaijen-Weijers en Lydia Krus-Verwaaijen; Annie Nas- Keuben; Frans Menting; Inge van Grol-Gerritzen; Harrie Nibbeling en zoon Berni (ns oud collegas Riet); Gert de Winkel (brt) Willy Rosendaal en Annie Rosendaal-Derksen; Thea Oortveld en ouders; Diny Lammers-Hebing; Bertus en Lies Franken; ouders Joep en Dina Hendricksen-Barmentlo en Jos Hendricksen; Eef Span; Harry Berndsen (verj); Leike Balduk-Wenting (brt).

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-05-15 ).