Beek

Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

18 december 2022 in Zeddam om 18:30 uur,
24 december 2022 in Didam om 17:00 uur.
Overleden leden Schutterij Sint Jansgilde; overleden leden en ere-leden Sint Jansgilde; Leden en overleden leden Muziekvereniging Volharding; alle Verenigingen van Beek en Loerbeek; ouders de Winkel-te Boekhorst en Gert; Bertus Daals; Bart en Truus Keurntjes-Kroesen; Bertus Hendriksen; Diny Stienissen-Vos; Lidy en Berend Thomassen-Berendsen; Elisabeth Hendricksen-Dreuning; ouders de Ruiter-Pollmann; Gerda Koster-Leuverink; Bruur Nas en Annie Nas-Keuben; Jan Hendricksen (Didam) en zoon Frans; Gradje Stevens; Diny Lammers-Hebing; Inge van Grol-Gerritzen; Bertus Raben en dochter Moniek; Marga van der Heijden; Annie Thuis-Mulder; ouders Berndsen-Tiemessen, Ank en Harry; Chris en Frieda Verwaaijen-Weijers en Lydia Krus-Verwaaijen; Bertus en Lies Franken; ouders Joep en Dina Hendricksen-Barmentlo en Jos Hendricksen; ouders Kok-Harmsen en zoon Henk; Bernard Duis; Eef Span; Frans en Marietje Egbers-Bolck; Gerard Engelen; Arnold van Schriek (verj); Leike Balduk-Wenting; jaargetijde Gerda Koster-Leuverink; jaargetijde Gesina Duis-Tomberg; jaargetijde Dini Bolk.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-06-12 ).