Beek

St. Martinuskerk B.
Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Communieviering
Tonia Derksen-Neijenhuis; Jan en Annie de Ruiter-van Gaalen; Chris en Frieda Verwaaijen-Weijers en Lydia Krus-Verwaaijen; Inge van Grol-Gerritzen; Harrie Nibbeling en zoon Berni (oud collega’s Riet); Lidy en Berend Thomassen-Berendsen; Gradje Stevens; Thea Oortveld en ouders; Diny Lammers-Hebing; Bertus en Lies Franken; ouders Franken-Stevens; Marga van der Heijden; Joep en Dina Hendricksen-Barmentlo en Jos Hendricksen; Jan Bosman; Henk Kok (verj); jaargetijde Diny Derksen-Fielt; jaargetijde Bernard Thus; jaargetijde Marietje Kluitman-Sloot en Bart Kluitman; Jaargetijde Lenie Egbers-Gawelink.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-02-20 ).