16 januari - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

10 juli 2022 in Didam om 09:30 uur.
Vanuit geloofskern Beek: Annie de Ruiter-van Gaalen; ouders Gepkens-Kummeling en Theo; Gerda Koster-Leuverink; Bertus en Lies Franken; Diny Lammers-Hebing; Marga van der Heijden; Frans Egbers (jgt) en Marietje Egbers-Bolck; jaargetijde Jan de Ruiter; jaargetijde Willem Fielt Vanuit geloofskern Braamt: Pastoor de Vreeze; Doortje Polman-Bod; Karl-Heinz Düking Vanuit geloofskern Didam: Truus Lenderink; Harrie en Rita Smits-Leferink; Jan en Dora Derksen-Holleman; Annie Kok; Jan Maatman; Jan Wiendels; Wim Hueskes; Hent Boerstal Jaargetijde: Dora Derksen-Holleman Vanuit geloofskern Kilder: Leon Thijssen Vanuit geloofskern Loil: Vader en moeder Horsting-Smeenk; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Ouders Gradus en Trees Lucassen-Rasing; Teun en Annie Polman-Strikkeling Vanuit geloofskern Wehl: Pater Willy Hoeben; Jaargedachtenis Thea Beerten-Roelofs en zoon Jacky; Diny Amting-Visser; Jan en Johanna Huirne-Wienholts; Annie Klaassen-Plijner; Marietje Krüs-Lucassen; Dora Schut-Jansen; Anna, Marie en Toon Segers Vanuit geloofskern Zeddam: Tiny Knipping-van Weegen; Ietje Giesen-Berentsen; Anny Leijzer-ten Have; Jan van Vliet; Mia Zweden -Bultink; Marietje Evers-Brinks; o.o. Fenneman-Smits; Lies Jansen-Lubbers; Fried Bekker-Mulleman; Gerrit Hollander; Sebastian Stabik; o.o. Engelbarts-Smits; o.o. Peeters-Varwijk;Theo Ariëns; o.o. Gasseling-Huntink; Bart en Marie Röttger-Joling; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-01-16 ).