1 maart - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

28 juni 2020 in Didam om 9:30 uur.
Ouders Loeters-Kraaijvanger; Bart en Willy Driessen-Meijer; ouders Kraaijvanger-Roosendaal; Jan en Wies Boerstal-Wenting; Theet Reuling; Christina Giesen-Giesen; Hent Peters; Fien Horsting-Derksen; Tonnie Florissen en dochter Jolanda; Nol Peters; Eef Bosch; ouders Albert van Leeuwen-Dora Berendsen; ouders Gerritsen-Köster; ouders Scholten-Bolder; Bennie Vierwind; Stien Willemsen-Terbonssen (van zwagers en schoonzussen Derksen); Riet Schlief-Koenders Jaargetijde: Dinie te Braak-Berendsen; Dora Berendsen Vanuit geloofskern Loil: Gerrit en Annie GiesWenting en overl. fam.; Bernard Willemsen en Marie Wenting; Paul Kaal en overl. ouders en fam. Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Ouders Welling-Mom, man, kinderen en aangetrouwde kinderen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2020-03-01 ).