Didam: Deze viering vervalt.

15 maart - 09:30

Pastoor Than Ta en L. Feijen
Antonius van Paduakoor

Viering Tags:

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

28 juni 2020 in Didam om 9:30 uur.
Annulering
Ja, deze viering vervalt.
Jos en Fien van Vuuren-v/d Pavert; fam. Raedeman; ouders Even-Hoedt; Jolanda Florissen (verjaardag pa); Theed Beekman; Peter Schepers; Harrie en Rita Smits-Leferink; Tonnie Florissen en dochter Jolanda; Fien Kuppens-Banning; ouders Schepers-Lensing en Maria; Gerrit Heebing (verjaardag); Riet Schlief-Koenders; Antoon Baakman; Jan Polman; Fien Rutjens-Volman Jaargetijden: Doortje Boerboom-Aalberts; ouders Bolder-Thomassen en fam.; Hans van Dam en Gertjan; Jan Schlief Vanuit geloofskern Loil: Gerrit en Annie Gies-Wenting en overl. fam.; Jo en Anneke Peters-Rasing; papa Gertjan Roenhorst (van Benthe); Gert en Gertjan Roenhorst; Teun Giesen Jaargetijde: Jan Banning. Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Truus Peters-van Raay; Jo en Mientje Ruyling-Gal; fam. Schenningvan der Hoo.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2020-03-15 ).