De vieringen kunnen door maximaal 50 personen bezocht worden. Voor vieringen in het weekend is opgave bij het lokale secretariaat verplicht.

12 september 2021 - 09:30

B. Aarsen en L. Feijen
Cantare per Dio

12 september 2021

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

6 maart 2022 in Didam om 09:30 uur.
Gerrit Heebing; ouders Driessen-Buiting; Tonnie Rasing-ter Braak; Henk Wolbrink; Albertus Johanna Wolbrink-Hagen; Annie Berendsen-de Reus; ouders Hageman-Keultjes, Willy en Ria; Bets Lankhorst-Scholten; ouders Morren-Seegers; Tonnie Florissen en dochter Jolanda (verjaardag); Stef en Tini Fierkens-Hermsen; Theet en Toos de Reus; Herman Kuppens; ouders Wensink-Berendsen (verjaardag Henk); Hans van Dam; ouders Koster-Meulenbeek; Gerrit Staring; Frans Dieker Vanuit geloofskern Beek: Frans Overgoor (verjaardag) Vanuit geloofskern Loil: Antoon Buiting (verjaardag); ouders Gerrit en Mientje Rasing-Loeters; Mient Kobesen-Godschalk Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Fons Derksen en Greet Derksen-Banning; ouders Elbers-Grob; Hein Menting, Piet en Miets Menting.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-09-12 ).