De vieringen kunnen door maximaal 50 personen bezocht worden. Voor vieringen in het weekend is opgave bij het lokale secretariaat verplicht.

19 september 2021 - 09:30

M. Oortman
Antonius van Paduakoor

19 september 2021

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

6 maart 2022 in Didam om 09:30 uur.
Gerrit Heebing; ouders Driessen-Buiting; Ria Polman-Verkerk; Hent Boerstal; Harrie en Rita Smits-Leferink; ouders Teunissen-Koerntjes; fam. van Kempen-Beursken; Piet ten Berge (verjaardag); Piet en Jo Roelofs-Gerrits; Annie Kok; Herman Kuppens; Fons Straatsma; Hent Peters Jaargetijde: Miep Florissen-Koster (van Ans en Diny) Vanuit geloofskern Loil: vader en moeder Horsting-Smeenk; ouders Steenbreker-Peters en Tonnie; Gert en Gertjan Roenhorst.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-09-19 ).