26 september - 10:00

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

Ter gelegenheid van het kerkelijk huwelijk van Jelena en Eric Kessen, uit dankbaarheid voor de goede jaren die achter ons liggen en voorspoed in de liefde van God; Annie Booltink; Miep Florissen-Koster; ouders Driessen-Buiting; Jan en Ans de Reus-Krosse; ouders Lankhorst-Verkerk en Harrie; ouders Breukers-Jacobs; Stef en Tini Fierkens-Hermsen; ouders Nibbeling-Lamers en broer Wim; Theet en Toos de Reus; ouders Klaassen-de Beer; Peter Schepers; Herman Kuppens; Joop Wienholts; Bennie van den Berg Vanuit geloofskern Beek: Jaargetijde: Frans Overgoor Vanuit geloofskern Loil: Jan Kaal Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Louis en Ria Peters; overl. fam. Raben-ter Horst Vanuit geloofskern Zeddam: Jaargetijde: Paul Bergevoet.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-09-26 ).