21 november 2021 - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Teun Peters; ouders Driessen-Buiting; Jan en Ans de Reus-Krosse; ouders Morren-Seegers; Jan en Dora Derksen-Holleman (verjaardag pa); ouders Schepers-Lensing en Maria; Fons Straatsma (verjaardag Helena); Jan Maatman; Peter Schepers; Theet Venhorst; Riet Sanders; Annie Pollmann; ouders Loeters-Rasing-Scholten Jaargetijde: Jo Konink Vanuit geloofskern Loil: Vader en moeder Horsting-Smeenk; Dien Roosendaal-Peters (verjaardag); Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; Antoon Buiting; Gert en Gertjan Roenhorst Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk:Overleden leden van het Antonia van Paduakoor.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-11-21 ).