17 oktober - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

Bij gelegenheid van een 50-jarig huwelijk; Theed Beekman; Teun Peters; Riet Schlief-Koenders; Gerrit Heebing; ouders Driessen-Buiting; Annie Berendsen-de Reus; ouders Teunissen-Koerntjes; Piet en Jo Roelofs-Gerrits; Annie Vierwind-Stals; Hent Peters; Gerrit Staring; Toon Borgonjen; Annie Terhorst-Welling en fam.; fam. J. Schlief-Keurentjes; fam. H. Derksen-Derksen Jaargetijde: Esther Scheerder Vanuit geloofskern Loil: Vader en moeder Horsting-Smeenk; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; Johannes Gerardus Lamers; Jan Kaal; Gerard Jansen Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Hein Menting, Piet en Miets Menting Jaargetijde: Daan Jansen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-10-17 ).