24 oktober - 09:30

Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

31 oktober 2021 in Didam om 09:30 uur,
11 november 2021 in Beek om 18:00 uur.
Gerrit Heebing; Tonnie Wenting; ouders Driessen-Buiting; Hend en Annie Hubers-Meijer; Wiek en Mineke van Haeren-Peters; Annie Looman; ouders Morren-Seegers; Gerard Lamers; ouders Breukers-Jacobs; Annie Kok (verjaardag); ouders Klaassen-de Beer (verjaardag George); Nol Peters; Theo en Riet Thuis-Swart Jaargetijden: Jan Looman; Riet de Reus-Eringveld; Frans Dieker Vanuit geloofskern Loil: Tgv het 50-jarig huwelijk echtpaar Derksen-Wenting; Herman en Stien Zeegers-Peters; Maarten en Joep Mengels; Gerard Jansen; fam. Wenting-Damen; fam. Derksen-Derksen Jaargetijde: Ouders Willemsen-Lamers Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Bart Nibbeling.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-10-24 ).