5 december 2021 - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Ouders Driessen-Buiting; Riet de Reus-Eringveld; Hent Boerstal; ouders Morren-Seegers; fam. van Kempen-Beursken; Bennie Vierwind; Jeanne de Neeff-Smolders; Theo en Hermien Godschalk; Henk Derksen; Theet Venhorst; Wim en Marietje Kruis-Stinissen; Jan Maatman; Hent Peters; Nick Groot Bruinderink Jaargetijde: Gabriëlle Reuling-van Kempen Vanuit geloofskern Loil: Maarten en Joep Mengels; Henk en Gerda Bolder-Roosendaal; Theet en Mientje Schlief Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Ouders Welling-Mom, man, kinderen en aangetrouwde kinderen; Hein Menting, Piet en Miets Menting; ouders Gradus en Trees Lucassen-Rasing.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-12-05 ).