Didam: Alleen via livestream.

1 januari - 11:00

M. Oortman en Th. Reuling

Latijns-Gregoriaans koor

Helaas kunnen bij deze viering geen parochianen aanwezig zijn. De viering is via de live-stream te volgen.

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Eucharistieviering M. Oortman en
Ja, deze viering is alleen via live-stream te volgen.
Uit dankbaarheid t.g.v. 50 jarig huwelijk; Jan Looman; Jan en Dora Gies-Driessen; Tonnie Florissen en dochter Jolanda; Fons Straatsma; Henk Derksen; Peter Schepers; Bart en Diny Kluitman-Vermeer; Theed en Marie Willemsen-Roosendaal; Teun Bod(verj.); Annie de Ruiter (vd kaartclub); Ouders ter Voert-Gieling; Ouders Scheerder-Wenting; Ouders Looman-Engelen Jaargetijden: Johan Jansen; Teun Looman Vanuit geloofskern Loil: Tinus en Marie Diesvelt-Ampting; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; papa Gertjan Roenhorst (van Benthe) Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Louis en Ria Peters; Hein Menting, Piet en Miets Menting; ouders Welling-Mom, man, kinderen en aangetrouwde kinderen; Ouders Loef ter Voert Vanuit geloofskern Wehl: Vader en moeder Hoksbergen-Pastoors.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-01-01 ).