13 maart - 09:30

Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

Deze viering niet.
Liessi Driessen-Buiting (verjaardag); Annie Kok; Tonnie Rasing-te Braak; Peter Schepers; Theo van Mierlo; Bart en Diny Kluitman-Vermeer; Herman en Leny Tinselboer-ten Tije; Hent Boerstal; Geert Derksen; Gerrit Staring; Fien Kuppens-Banning; pa en Jolanda Florissen (verjaardag pa); Teun Giesen; Jan Maatman; Ali Landa-Jansen; Antoon Baakman; ouders Schepers-Lensing en Maria; ome Fieles Wiendels (verjaardag)Jaargetijden: Ouders Bolder-Thomassen en fam. Vanuit geloofskern Loil: Antoon Buiting; Jan Banning en Clara Banning; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; papa Gertjan Roenhorst (van Benthe); Gert en Gertjan Roenhorst Jaargetijde: Jan Banning Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Truus Peters-van Raay.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-03-13 ).