27 september - 10:00

Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

Deze viering niet.
Annie Pollmann; Ben Buiting (verjaardag); ouders Joling-Stinissen; Bets Lankhorst-Scholten; Theo en Alda Wolters-Bloemberg; Hemmie en Fien Hendriksen-Lebbink; ouders Breukers-Jacobs; ouders Driessen-Buiting; Annie Boollink; Heini van Wessel; Frans en Stien Peters; Theed van de Boom en fam. Peters; Stef en Tini Fierkens-Hermsen; Benny van den Berg (verjaardag); Hans van Dam (verjaardag); Theo Verholen (verjaardag); Bart en Willy Driessen-Meijer (verjaardag Willy); Piet Benen; ouders Strijbosch-Wellink Jaargetijden: Ouders Driessen-Visser; Wim Huting; Johanna M. Zernitz-Kamperman Vanuit Geloofskern Loil: Tinus en Marie Diesvelt-Ampting; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen Vanuit Geloofskern Nieuw-Dijk: Louis en Ria Peters; Teun Looman; ouders Loef-ter Voert; Toon Peters (geboortedag); fam. Lucassen-Rasing Vanuit Geloofskern Wehl: Jelena en Eric Kessen uit dankbaarheid voor de verjaardag van ons kerkelijk huwelijk in voorspoed en geluk in ons leven en werk.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2020-09-27 ).