8 mei - 09:30

Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

Deze viering niet.
Riet Sanders; Marietje Berendsen-Klaassen; ouders Mennings-Klaassen; Fons Straatsma; Tonnie Rasing-te Braak; fam. Peters; Nick Groot Bruinderink; Theo van Mierlo; Wim en Marietje Kruis-Stinissen; Bart en Diny Kluitman-Vermeer; overl. leden Vereniging Oud Militairen Didam; Stef en Tini Fierkens-Hermsen; Riet Schlief-Koenders; Hent Boerstal; Dinie Staring-Otten; ouders ter Voert-Gieling; Gerrit Staring; Mieke Buijinck-Bolder; Fien Kuppens-Banning; Pa en Jolanda Florissen; Ali Landa-Jansen; Bep en Dinie Holleman-Köning; Harrie en Rita Smits-Leferink; Doortje Thuis-te Booij; Dien Baakman-Heuskes; Dinie Gies-Thomassen; Jo Lanters-Kummeling; Ria van Londen-Lenting; Gerrit van Schriek; Toos Pouwels; Annie Driessen-Pelgrum; Jo en Annie Vierwind-Stals; Narda Bos-Godschalk; Heini en Annie van Wessel-Jansen; Jan en Lenie Vierwind-van Vuuren; Annie Florissen-Kamphorst (verjaardag); Betty ter Heerdt-Helmes; fam. Peters; ouders Froon-Frazer Jaargetijde: Joke van den Boom; Jolanda Florissen Vanuit geloofskern Loil: Maarten en Joep Mengels; Antoon Buiting; Gerard Jansen; Jan Aalberts en Lies Aalberts-Donkers; Mieneke en Gerrit Wienholts; ouders Steenbreker-Peters en Tonnie; Gert en Gertjan Roenhorst Vanuit geloofskern Beek: F.A.G. Menting (verjaardag).

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-05-08 ).