15 mei - 09:30

Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

Deze viering niet.
Met dankbaarheid voor de huwelijksverjaardag van Jelena en Eric Kessen; Ouders Wensink-Berendsen (verjaardag pa); Jeanne de Neeff-Smolders; ouders Even-Hoedt en kleinzoon Tom Eggenhuizen; Theed Geurts; Peter Schepers; Dinie Gies-Thomassen; Jo lanters-Kummeling; Ria van Londen-Lenting; Gerrit van Schriek; Toos Pouwels; Annie Driessen-Pelgrum; Jo en Annie Vierwind-Stals; Narda Bosch-Godschalk; Corry Roovers; Heini en Annie van Wessel-Jansen; Jan en Lenie Vierwind-van Vuuren; moeder vd Berg-Wiggers; overl. leden van Schutterij St. Isidorus Jaargetijden: Frans en Dinie Bongers Vanuit geloofskern Loil: Vader en moeder Horsting-Smeenk; Jan Kaal; Hent en Mieneke Wolters-Jansen; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen Jaargetijde: Vader Horsting.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-05-15 ).