22 mei - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Annie Berendsen-de Reus (verjaardag); Jan Wenting; Dinie Gies-Thomassen; Jo Lanters-Kummeling; Ria van Londen-Lenting; Gerrit van Schriek; Toos Pouwels; Annie Driessen-Pelgrum; Jo en Annie Vierwind-Stals; Heini en Annie van Wessel-Jansen; Jan en Lenie Vierwind-van Vuuren; Maria Koster-Meulenbeek (verjaardag); Opa Bernard Roes; Opa Gerrie Schepers; Oma Staring; Opa Eef en Oma Annie; Opa Arnold Fielt; Overgroot Oma Riekie Tiemessen-Wiendels; Marion Hulzing-Weelink; Wim Wittenhorst Jaargetijde: Antoon Baakman Vanuit geloofskern Loil: Henk Kaal; Jan Kaal; Hent en Anna Huijbers-ten Have; papa Gertjan Roenhorst (van Benthe).

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-05-22 ).